Ruim 15 jaar ervaring in examenland. Bedenken en ontwikkelen van online examen management, examenboekingsprocessen en natuurlijk examinering. Omgevingen waar usability en uptime een grote rol spelen. Zowel voor leveranciers als kandidaten. Omgevingen waarin zowel de aanbieder als de kandidaat zijn eigen examenzaken direct en altijd kan managen. En op iedere locatie in Nederland online en offline examens kunnen worden afgenomen.

SVMNIVO (NVM)

Kenmerken

Webapplicatie voor beheer
Standalone examinering
Van definitie t/m bezwaar

Uitgebreide omgeving waarbinnen examinatoren onder regie lokale praktijkexamens vastleggen en beoordelen tot en met de volledige afhandeling van bezwaarprocedures.

Geautomatiseerde distributie van op maat (regio- en object afhankelijke) aangeboden examens die in standalone omgeving worden afgenomen. Resultaatverwerking van standalone, via de beheeromgeving naar de examenmanagementomgeving van SVMNIVO.

robbie

EMO 2.0

Kenmerken

Examen management
Locatie management
Kandidaat omgeving
Examenboeking

Een volledig geintegreerde examenmanagement en inschrijfomgeving. Vrijwel het volledige administratieve klant en beheersproces is via EMO geautomatiseerd. Examenplanning, locatie management, inrichting, resultaatverwerking. Van registratie, inschrijving, boeking en afname tot aan resultaat. Van factuur en betaling tot aan verslaglegging.

Ondersteunt diverse online marketing methodes. Koppelingen met paymentproviders, adminsitratieomgevingen en externe leerportalen van bijvoorbeeld vrijwel alle grootbanken in Nederland.

emo

Meer weten?

Wilt u meer weten over de ins- & outs van deze projecten? Of wilt u weten hoe onze domeinkennis aansluit op uw praktijk en de door u gezochte oplossing? Neem dan contact met ons op.