Samenbrengen kan op vele manieren en in verschillende vormen. De op het oog meest eenvoudige is een register waar men kan worden gevonden. Stappen verder gaat het op het moment dat er daadwerkelijk inhoudelijk naar organisaties, personen en situaties wordt gekeken. 14 jaar ervaring met uiteenlopende - complexe en minder complexe - online oplossingen die partijen inzicht geven in de redenen waarom men zich zou moeten of willen verbinden. Sollicitatieplatforms, registers, benchmarkapplicaties en beroepskeuze- en persoonlijkheidstests.

TEGoVA

Kenmerken

Europees register
Publiek register
Managementsysteem
Administratieve verwerking

Online Europees register voor vastgoed taxateurs. De leden van TEGoVA waaronder bijvoorbeeld NVM en VBO verstrekken onder regie certificaties die in het register worden opgenomen.

De applicatie voorziet in de presentatie maar vooral ook alle uitwisselingsmethodes, certificaatverstrekking en het volledige financiele management erachter.

tegova register

Qolumbus

Kenmerken

Psychologie
Persoonlijkheidstesten
Beroepskeuzetesten
Relatietesten

Qolumbus is een online platform dat in samenwerking met Q4Talent wordt ontwikkeld. De applicatie is gebaseerd op een al 15 jaar bestaande methode waarin personen inzicht vergaren in hun denk- en gedragsstijlen.

Natuurlijk voor een individueel persoon maar met name in relatie tot werkomgevingen, functies en persoonlijke relaties. Kernvraag is: Hoe pas ik in mijn omgeving en hoe kan ik daarin succesvol en gelukkig zijn. Een complexe analyse die geheel wordt geautomatiseerd en naast inzicht ook handelingsperspectieven terug geeft.

Qolumbus: Hoe pas ik in mijn omgeving

Meer weten?

Wilt u meer weten over de ins- & outs van deze projecten? Of wilt u weten hoe onze domeinkennis aansluit op uw praktijk en de door u gezochte oplossing? Neem dan contact met ons op.