Instappen met een evaluatie en doorstappen naar ontwikkeling. Van een maatwerk enquĂȘtetool tot en met persoonsevaluaties, zelfevaluatie, auditing, kwaliteitsmanagement en organisatieontwikkeling. Naast een veelheid aan toepassingen voor verschillende organisaties ontwikkelde Desk.nl binnen dit specialistische domein onder andere Yucan. Een krachtig online platform voor alle hiervoor genoemde toepassingsgebieden die al vele jaren door bijvoorbeeld tientallen onderwijsinstellingen structureel wordt ingezet.

Yucan

Kenmerken

Kwaliteitsmanagement
Organisatieontwikkeling
Evaluatie & audit
Gehele PDCA

Yucan is ontwikkeld om organisaties structureel te ondersteunen bij hun kwaliteitsmanagement en organisatieontwikkeling. Uitgebreide managementomgeving die zowel smal als breed kan worden ingezet.

Met Yucan brengen en houden organisaties kwalitatieve managementinformatie doelmatig en overzichtelijk binnen bereik en geven gericht vorm aan verbetering en ontwikkeling.

Met als doel resultaatgericht te sturen en verantwoorden op de zaken die er voor de organisatie toe doen. En dat kwaliteit een vanzelfsprekend eigendom binnen de gehele organisatie wordt.

yucan

Meer weten?

Wilt u meer weten over de ins- & outs van deze projecten? Of wilt u weten hoe onze domeinkennis aansluit op uw praktijk en de door u gezochte oplossing? Neem dan contact met ons op. Wilt u meer weten over Yucan? Bezoek de website.