In 21 jaar tijd bedenken en ontwikkelen van meer dan 200 websites en webapplicaties. Van klein tot groot. Met meer en met minder functionaliteit. Van idee & concept tot en met realisatie & onderhoud. Mee bewegen met alle technische vernieuwingen. Ontwikkelen op basis van de uiteenlopende wensen van onze opdrachtgevers.

Meulenhoff Boekerij

Kenmerken

Eén beheerplatform
Meerdere websites
Diverse koppelingen
Automatische updates

Uitgebreide website en onderliggende applicatie met automatische update van auteurs en uitgave informatie vanuit het backoffice van de uitgeverij.

Automatische updates van beeldmateriaal, additionele informatie zoals o.a. omslagen, quotes, eerste hoofdstukken, flapteksten uit het door Desk.nl ontwikkelde documentenbeheersysteem.

Met ruimte voor actiematige marketing. Boekerij en Meulenhoff delen dezelfde core maar hebben ieder een eigen css.

boekerij

Museum Moderne Kunst Arnhem

Kenmerken

Smartphone in Museum
Webapplicatie voor mobiel
Integratie social media
Diverse uitwisselingen

Bezoekers van het museum benaderen de omgeving om bij ieder geëxposeerd werk aanvullende informatie over de kunstenaar, stroming en achtergronden te bekijken, te delen en voor zichzelf als naslagwerkje van hun bezoek beschikbaar te maken op de website van het MMKA.

mmk

Widias documentenbeheer

Kenmerken

Documentenbeheer
Documentdistributie

De initiële vraag van uitgever Meulenhoff Boekerij betrof de ontwikkeling van een aantal websites. Websites die geheel geautomatiseerd zouden worden voorzien van al het beschikbare materiaal, omslagen, flapteksten, eerste hoofdstukken, quotes, auteursinformatie en foto's.

Omdat geen van de bestaande oplossingen kon voorzien in de specifieke format en distributie eisen werd Widias ontwikkeld. Een documenten beheeromgeving die aan alle specifieke eisen kon voldoen. Publiceert onder andere naar de websites, naar Bol.com en andere online boekverkopers.

Widias documentenbeheer en distributie
European Property Federation

EPF corporate site

KNVB Platform RJO's

KNVB Platform regionale opleiders

Smartphone in het museum (SIM)

Smartphone in het Museum

TEGoVA

TEGoVA corporate site

Eyeworks

Eyeworks corporate site

Meer weten?

Wilt u meer weten over de ins- & outs van deze projecten? Of wilt u weten hoe onze domeinkennis aansluit op uw praktijk en de door u gezochte oplossing? Neem dan contact met ons op.