Sinds 1994

Webontwikkelaar voor concept, design, ontwikkeling, realisatie en onderhoud van doordachte en houdbare online oplossingen. Met inbreng van kennis en ruim 20 jaar ervaring. Gericht op uw organisatie, uw doelstellingen en uw doelgroep, de internetgebruiker. Van website tot bedrijfskritische webapplicatie, met en zonder uitwisseling met andere systemen. Daar zit onze kennis en ervaring.

veem gebouw

Hoe

Account & project

Doen we graag op basis van de inhoud. Direct aan tafel met een inhouds-deskundige die vanaf uw idee of wens de vertaalslag kan maken naar concept, functionaliteit, oplossing, implementatie en impact. En bij opdracht verantwoordelijk blijft voor oplossing en implementatie.

Samenspel

Succesvol ontwikkelen is gebaseerd op het samenspel tussen opdrachtgever en Desk. En binnen Desk op het samenspel van de leads. Leads die vanuit hun discipline in samenhang tot sterke oplossingen komen. Een samenspel dat al begint bij het concept.

Uw ontwikkelteam

Bestaat uit een combinatie van seniors (leads). Leads met minimaal 12 jaar ervaring en kennisopbouw binnen hun disciplines. Leads op het gebied van concept, functioneel ontwerp, webdesign, interactieontwerp, development en techniek. Samenwerkend vanuit hun disciplines.

Wat

Concept & definitie

Vooronderzoek en analyse, programma van eisen, concept, use-cases en functionele ontwerpen. Benaderd vanuit opdrachtgever en in huis disciplines. Op grote en kleine schaal.

Ontwerp & interactieontwerp

Doelgroep en gebruiksanalyse. Implementatie en ontwikkeling van online huisstijlen. Interactieontwerp en optimalisaties gericht op interne en externe gebruikersgroepen.

Techniek & bouw

Ontwikkelen van front-end en back-end oplossingen met gebruik van o.a Java, Php, Angular en React. Automatiseren en optimaliseren via het web, uitwisselings-protocollen. Vereiste systeeminrichting en SEO.

Content & Socials

Redactie, fotografie, film, inzet van social media, data analyse en voorbereiding, content planning en strategie vanuit Desk.nl en/of met inzet van specialisten in ons netwerk.

Projectmanagement

Afhankelijk van schaal, complexiteit en organisatie, mogelijkheden en behoeften van opdrachtgever. Van scrum tot waterval, licht of stevig management.

Onderhoud & ondersteuning

Hosting en onderhoud van door Desk.nl ontwikkelde webapplicaties. Ondersteuning van opdrachtgevers bij implementatie en gebruik.

xcc

Meer

Home made

Inzet van in huis ontwikkelde kernapplicaties om opgedane kennis vast te houden en om te zetten in efficiƫnte ontwikkelprocessen.

Research & Innovatie

Tijd maken voor aansluiting bij alle technische ontwikkelingen en tijd maken voor onderzoek t.b.v domein specifieke innovaties.

Business integratie

Doorzien van interne processen om deze via het web te ontsluiten. Gericht op verbetering van efficiƫntie en klantbeleving.

Sinds 1994

Als internet-bureau werd Desk.nl in zijn allereerste vorm in 1994 opgericht. Als ontwikkelaar en bouwer van het eerste uur ontwikkelden wij de eerste veilingsite voor Wehkamp, het eerste wereldwijde Intranet voor TBWA en de eerste NVM website. En van daaraf verder...

Iedere aanpak is goed zolang het de beste is

Innoveren waar nodig zonder concessies te doen aan kwaliteit en functie. Scrum of waterval? Veel of weinig management? Passend bij opdrachtgever, project en randvoorwaarden.

Korte open lijnen

Constructief eigenwijs om optimale oplossingen te ontwikkelen. En oversteken omdat klant en klantvraag leidend zijn. No-nonsense en open. Korte lijnen. We maken het overzichtelijk en beheersbaar. Met ruimte voor dialoog, herijking en voortschrijdend inzicht.

Aan tafel?

Bent u op zoek naar een webontwikkelaar en wilt u nader kennismaken? Wilt u vrijblijvend aan tafel met een inhoudsdeskundige? Neem dan contact met ons op.